Global Connect - Telecom

Sample image
U bevind zich in : Startpagina Glasvezel

Glasvezel

Fiber to the desk (fttd)

Steeds meer bedrijven kiezen voor de snelheid van het licht en profiteren van de ongekende
mogelijkheden die datatransmissie via glasvezelnetwerken ons biedt.

De voordelen van glasvezel boven koper zijn enorm. De capaciteit is veel hoger en
glasvezel kent heel weinig signaalverlies. Een groot voordeel van glasvezel is de zuivere overdracht.

De werkzaamheden door GC-Telecom variŰren van een compleet netwerk voor een groot bedrijf tot een maatoplossing voor het midden-en kleinbedrijf. U kunt bij GC-Telecom terecht voor:
- Glasvezelnetwerken
- Fusielassen van glasvezelkabels
- Inblazen van glasvezelkabels
-OTDR- en dempingsmetingen single- en multimode

Glasvezel is door de supersnelle en storingsvrije overdracht van gegevens het transmissiemedium van de toekomst. Het is de nieuwe standaard voor dataverkeer. 'Fiber to the desk' wordt hiermee voor een groeiende groep netwerkgebruikers werkelijkheid.

Fiber to the Home (FttH)
Op steeds meer plaatsen wordt de traditionele telecom infrastructuur vervangen door glasvezel. Dit betekent dat er door vrijwel iedere straat en naar iedere woning nieuwe glasvezelkabels worden aangelegd, welke veelal in de meterkast worden afgewerkt. Bewoners sluiten hun bestaande apparatuur (televisie, computer en telefoon) aan op de nieuwe glasvezelinfrastructuur.
Het is van het groot belang dat de aanleg van deze nieuwe telecom infrastructuur zo snel en efficiŰnt mogelijk geschiedt, zodat bewoners en belanghebbenden zo min mogelijk worden gehinderd.

Fiber to the Office (FttO)
Voor steeds meer bedrijven en instellingen is het hebben van een snelle en betrouwbare telecom infrastructuur zeer belangrijk voor de bedrijfsvoering. Het aantal medewerkers dat werkt vanaf verschillende locaties neemt toe en contacten met toeleveranciers verlopen veelal digitaal.
Netwerkeigenaren bieden onder meer op glasvezel gebaseerde oplossingen aan, waarbij bedrijven en instellingen worden aangesloten op de infrastructuur van de netwerkeigenaar. Een snelle oplevering en migratie zijn hierbij noodzakelijk. Tijdens de aanleg wordt het netwerk geoptimaliseerd op functiehersteltijd.

 

Contact

GC-Telecom
Tartustraat 4

7418 GX Deventer

E. info@gc-telecom.nl
T. 0614000101
á

Bezoekers

´╗┐´╗┐
Bezoekers per maand:335
Bezoekers totaal:57895